23-06-2015 08:48

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій з громадськістю
щодо проекту напрямів діяльності та заходів
обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої
сфер Чернігівщини на 2016-2020 роки

Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з представниками інститутів громадянського суспільства розроблено проект напрямів діяльності та заходів обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016-2020 роки.

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту напрямів діяльності та заходів обласної Програми триватимуть з 23.06.2015 по 07.07.2015.

Результатами реалізації зазначеної Програми стануть, зокрема, підтримка системності інформаційної політики на території області, удосконалення механізмів інформаційної діяльності місцевих органів влади, зміцнення інформаційної безпеки Чернігівщини, підвищення спроможності місцевих ЗМІ в опорі інформаційним загрозам та стимулювання фахового розвитку їх працівників, краще задоволення інформаційних потреб населення, підвищення читацької культури в області, підтримка випуску творів місцевих авторів і розвитку видавничої справи.

Зауваження та пропозиції до проекту напрямів діяльності та заходів обласної Програми прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації до 7 липня 2015 року за адресою: вул. Бєлінського 11, м. Чернігів, 14000, т/ф. (04622) 4-11-07, е-пошта: [email protected] з поміткою «Пропозиції до Програми підтримки інформсфери».

Контактна особа: Валерій Володимирович Сорокін, начальник відділу співпраці зі ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (т/ф.: (04622) 4-11-07).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації


Проект Напрямів діяльності та заходів
обласної Програми підтримки розвитку інформаційної
та видавничої сфер Чернігівщини на 2016-2020 роки

ГО Активне Суспільство України