22-01-2015 15:25

Громадське обговорення переліку цілей та пріоритетних завдань,
на реалізацію яких повинні спрямовуватися програми (проекти, заходи) громадських організацій,
що подаються для участі у конкурсі для отримання фінансової підтримки
за рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році

На виконання пп. 4, 8 обласної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2012—2015 роки «Чернігівська громада», затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 23 грудня 2011 року, у 2015 році Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації планується проведення конкурсу програм (проектів, заходів) з рахунок коштів обласного бюджету.

З метою забезпечення якості проведення конкурсу програм (проектів, заходів) та залучення до нього більш широкого кола учасників серед інститутів громадянського суспільства Департамент виносить на громадське обговорення перелік цілей та пріоритетних завдань, на реалізацію яких спрямовуватимуться програми (проекти, заходи) громадських організацій, що фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році.

Громадське обговорення триватиме з 22.01.2015 року до 22.02.2015 року включно.

Пропозиції, зауваження та доповнення до переліку цілей та пріоритетних завдань, надсилайте за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Бєлінського 11, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, е-пошта: [email protected] з поміткою «Конкурс проектів 2015».

Контактна особа: Максимович Володимир Сергійович, головний спеціаліст Департаменту (т/ф. 67-59-67).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації



Проект переліку цілей та пріоритетних завдань, на реалізацію яких повинні спрямовуватися програми (проекти, заходи) громадських організацій, що подаються для участі у конкурсі для отримання фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році



Звіт про підсумки громадського обговорення
переліку цілей та пріоритетних завдань, на реалізацію яких повинні спрямовуватися
програми (проекти, заходи) громадських організацій, що подаються
для участі у конкурсі для отримання фінансової підтримки за
рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році

ГО Активне Суспільство України