back

Освітній проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн»

12-04-2024 | 16:33

З 27 березня по 17 квітня 2024 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес у співпраці з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay проводить набір представників мікро-, малого та середнього бізнесу на освітній проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн». Старт навчання заплановано на 18 квітня цього року.

Під час 10 вебінарів експерти з маркетплейсу Prom.ua та платіжного сервісу RozetkaPay поділяться експертизою у сфері електронної комерції: що необхідно, щоб стати підприємцем онлайн; як знайти постачальників для свого бізнесу; як правильно вибрати канали збуту; як працювати з асортиментом товарів; як приймати оплату онлайн; що підприємцю потрібно знати про фіскалізацію; як працювати з покупцем, щоб він став постійним клієнтом; інструменти, які спрощують життя підприємцю тощо.

До участі запрошуються представники мікро-, малого та середнього бізнесу, а також ті, хто тільки планує власну справу. Проєкт буде корисний для крафтових локальних виробників, майстрів, що виробляють власну продукцію тощо, та хочуть продавати її онлайн на всі регіони країни.

З детальним описом проєкту, умовами участі, термінами реалізації та реєстрацією учасників можна ознайомитися за посиланням — https://business.diia.gov.ua/10-steps-to-online-sales.

За повідомленням Офісу з розвитку підприємництва та експорту