back

Голова облдержадміністрації Володимир Хоменко представив голову Корюківської райдержадміністрації Олександра Довгаля

21-06-2010 | 10:28

19 червня у районній державній адміністрації відбулися збори адміністративно-господарського активу Корюківського району.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко представив учасникам зборів призначеного, згідно з розпорядженням Президента України від 17 червня 2010 року № 950/2010-рп, на посаду голови райдержадміністрації Олександра Васильовича Довгаля.

Керівник області відзначив позитивні здобутки Корюківського району та подякував Віктору Івановичу Чернусі за продуктивну працю на посаді голови райдержадміністрації, а також побажав подальших успіхів на ниві служіння регіону.

Звертаючись до новопризначеного керівника району, Володимир Хоменко побажав Олександру Довгалю успіхів у подальшій роботі, а також закликав присутніх до активної співпраці. Голова облдержадміністрації наголосив, що ті завдання, які стоять перед районом, можна виконати лише спільними зусиллями, не вибудовуючи барикад для протистояння. Лише за умови скоординованої, системної, злагодженої роботи керівництва району, депутатського корпусу, сільських громад та всього активу Корюківського району можливо виконати першочергове завдання — повернути довіру людей до влади.

За інформацією офіційного сайту
Корюківської райдержадміністрації