back

Є така професія – дільничний інспектор

18-06-2014 | 12:33

18 червня своє професійне свято відзначають дільничні інспектори, яких сьогодні привітали керівники міста і області.

На початку урочистостей до присутніх звернувся в.о. начальника УМВС України в Чернігівській області генерал-майор Олег Демченко. За активну організацію роботи з охорони громадського порядку, попередження та розкриття кримінальних правопорушень кращим дільничним інспекторам області вручено грошову винагороду.

«Ваша професія заслуговує великої поваги, адже саме до вас, як до представників влади, в першу чергу звертаються люди. Сьогодні дільничний – головна фігура в структурі міліції громадської безпеки, завжди готовий захистити добро і покарати зло», - наголосив у своєму виступі голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко.

Очільник області побажав дільничним інспекторам у складний час, який переживає наша країна, зберігати стійкість духу, виявляти притаманну ним мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення та вручив відзнаки облдержадміністрації.

Присутніх також привітали голова обласної ради Микола Звєрєв, заступник Чернігівського міського голови-керуючий справами виконкому Станіслав Віхров, прокурор області Володимир Стеценко.



Прес-служба облдержадміністрації