back

Привітали зі 100-річним ювілеєм

12-07-2010 | 17:00

10 липня свій 100-річний ювілей відсвяткувала жителька м.Чернігова Ольга Марківна Довгоброд.

Нелегкий життєвий шлях пройшла ця скромна жінка – вона рано залишилася без батька, овдовівши, сама виростила сина, пізніше після його трагічної загибелі присвятила себе вихованню єдиного онука.

Народилася ювілярка у містечку Тетіїв Київської області в сім’ї вчителя.

Все своє життя вона чесно трудилася: брала участь у відновленні зруйнованого Сталінграда, будувала залізницю на Півночі, сортувала листи на пошті, приймала молоко в колгоспі, працювала комендантом у гуртожитку, а також економкою.

Та попри всі пережиті негаразди і прикрощі її нелегкої долі, Ольга Марківна зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Вона завжди із задоволенням спілкується з оточуючими її людьми, читає газети, дивиться телевізор.

У день ювілею з подарунками та найкращими побажаннями до довгожительки завітали заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло, начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Іван Коробка, голова Деснянської районної ради у м. Чернігіві Микола Сенькович.

Олександр Шанойло привітав Ольгу Марківну з цією визначною подією, передав їй вітання від Президента України Віктора Януковича та побажав ювілярці міцного здоров’я, щастя, благополуччя і всіляких гараздів.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації