back

Липневий день щедрий на ювілеї

01-07-2010 | 17:01

1 липня виповнилося 100 років Наталії Кузьмівні Кабенок, яка мешкає в місті Чернігові. Наталія Кузьмівна родом із села Ведильці Чернігівського району, але зараз живе в обласному центрі в сім’ї дочки.

Перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко привітав ювілярку з цією визначною подією та передав їй вітання від Президента України Віктора Януковича.

Також до довгожительки з подарунками та найкращими побажаннями завітали секретар міськради Олег Шеремет, голова Новозаводської районної у місті Чернігові ради Олександр Глиняний.

Нелегким було життя Наталії Кузьмівни – увесь час вона важко пропрацювала в колгоспі. Та дуже любила співати і голос мала неабиякий, тож повсякчас веселила себе піснею. Українську народну заспівала ювілярка й гостям.



Цього ж дня відсвяткувала сторічний ювілей і жителька с. Леньків Круг Чернігівського району Мотрона Миколаївна Бабич.

До її оселі завітали перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, голова райдержадміністрації Микола Кудрик аби вшанувати почесну ювілярку, вручити їй подарунки та передати вітання від Президента України Віктора Януковича.

Мотрона Миколаївна народила шістьох дітей та не всіх судилося їй виростити. Залишилося тільки дві дочки, одна з них і доглядає матір. Зате багато послав Бог довгожительці нащадків: 6 онуків, 7 правнуків і 3 праправнуків. Вони й приносять радість бабусі, скрашуючи її старість.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації