back

Основне завдання – повернути довіру до влади

07-07-2010 | 12:59

6 липня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко представив адміністративно-господарському активу Бахмацького району голову районної державної адміністрації Ольгу Допу, яка до призначення працювала першим заступником, керівником апарату райдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації окреслив перед новопризначеним керівником району нагальні проблеми, які потребують першочергового вирішення в економічній та соціальній сферах у контексті Послання Президента до українського народу та Програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

«Завдання, яке стоїть перед нами, досить просте на перший погляд, але складне у виконанні – зробити так, щоб люди жили краще і повернути довіру до влади, щоб люди йшли до неї і були впевнені у вирішенні своїх проблем», - наголосив керівник області.

Він закликав присутніх до спільної консолідованої роботи, до об’єднання незважаючи на політичні погляди заради кінцевої мети – покращення життя людей і подолання бідності.

«Партія у вас повинна бути одна – це партія жителів району», - підкреслив Володимир Хоменко.

Серед основних проблем, що стоять перед районом – реформування економіки та сільського господарства, створення умов для тих, хто може і хоче працювати, залучення інвестицій. Серйозної уваги потребує соціальна сфера – у першу чергу це медицина, освітня галузь, допомога незахищеним верствам населення.

Сьогодні Бахмаччина впевнено тримає першість у реформуванні галузі тваринництва, а для використання потенціалу району потребує посиленої уваги переробна галузь, для чого потрібні об’єднані зусилля міста і району.

«Ніхто за нас не вирішить питання, які ставить час. Усім варто пам’ятати, що ми несемо відповідальність за те, що робимо, перед людьми, а також перед наступними поколіннями. Тому ми повинні працювати сумлінно і добросовісно, щоб результати нашої роботи повернули людям довіру до влади», - зауважив керівник області.

Прес-служба облдержадміністрації