back

Очільники області зустрілися з журналістами з нагоди професійного свята

06-06-2014 | 14:06

6 червня в Україні відзначають своє професійне свято журналісти. З цієї нагоди голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко і голова обласної ради Микола Звєрєв зустрілися з представниками засобів масової інформації області, щоб привітати та нагородити кращих фахівців медійної сфери. У заході також взяли участь голова Чернігівської обласної організації Національної спілки журналістів України Анатолій Тютюнник, голова ГО «Асоціація регіональних засобів масової інформації» Олександр Назаренко та голова Чернігівської «Професійної спілки працівників мас-медіа м. Чернігова» Всеукраїнської професійної спілки «Незалежна медіа-профспілка України» Владислав Савенок.

Звертаючись до журналістської громади області, Володимир Івашко, насамперед, подякував за їх нелегку, але надзвичайно відповідальну роботу. За його словами, саме завдяки суттєвому впливу засобів масової інформації в області стабільна і спокійна ситуація, прозоро і демократично проведено вибори Президента України.

Голова облдержадміністрації подякував всім медійникам Чернігівщини за допомогу, яку вони надають органами виконавчої влади у побудові відкритого демократичного суспільства, щоденно висвітлюючи події, що відбуваються в області.

У цей святковий день від усієї громади та від себе особисто Володимир Івашко побажав журналістам міцного здоров’я, успіхів, сімейного благополуччя і Божого благословення та кращим фахівцям медійної сфери вручив відзнаки обласної державної адміністрації.

Від імені депутатського корпусу обласної ради та всіх громад Чернігово-Сіверської землі журналістів області привітав Микола Звєрєв. Він засвідчив свою повагу до представників цієї професії за формування оптимізму, патріотизму, небайдужості, а також висвітлення тих складних і гострих проблем.

За багаторічну сумлінну працю, високій професіоналізм та з нагоди Дня журналіста відзнаками обласної ради, Національної спілки журналістів України були нагороджені кращі представники мас-медіа Чернігівщини.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації