back

Головою Бобровицької райдержадміністрації призначено Володимира Сидоренка

06-07-2010 | 08:00

5 липня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко відвідав Бобровицький район, де представив активу району нового голову райдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації зачитав розпорядження Президента України від 2 липня про призначення головою Бобровицької районної державної адміністрації Володимира Андрійовича Сидоренка. Володимир Андрійович – уродженець Бобровицького району: народився 1956 року в с. Піски. Має солідний досвід роботи на керівних посадах: очолював колгосп імені Леніна, був першим заступником голови Чернігівської райдержадміністрації, першим заступником голови районної ради, головою Чернігівської райдержадміністрації. Останні роки працював начальником комунального майна Чернігівської області.

Керівник області відзначив позитивні здобутки Бобровицького району та подякував Миколі Степановичу Супруну за продуктивну працю на посаді голови райдержадміністрації.

Звертаючись до присутніх, Володимир Хоменко наголосив на тому, що життєдіяльність району, його розвиток залежатиме не від одного голови, а й від згуртованої роботи депутатського корпусу, громадського активу, сільських громад.

- Усі разом, - зазначив Володимир Миколайович, - ми здатні покращити життя кожної окремої людини. Головна наша мета – повернути повагу людей до влади.

Першочерговим завданням влади керівник області назвав відновлення докризового рівня економіки. На Бобровиччині як одному з найпотужніших аграрних регіонів області необхідно спрямувати всі сили на відродження тваринництва та нарощування переробки, щоб кожна людина могла мати достойну роботу, й усі надходження залишалися в регіоні. Серед проблем, які слід якнайшвидше вирішити, голова облдержадміністрації назвав велику кількість малокомплектних шкіл (більше 50%), стан медичного обслуговування та низький рівень життя незахищених верств населення.

- Але якщо працювати всім разом заради досягнення спільної мети, - підсумував Володимир Миколайович, - то успіхи не забаряться.

Володимир Андрійович подякував Володимирові Хоменку за довіру, яку пообіцяв виправдати, а також Президенту за те, що дав можливість очолити гілку виконавчої влади.