back

Головне – увага до людей

06-07-2010 | 08:01

5 липня, у великому залі адміністративного приміщення Козелецької районної ради за участю активу району відбулося представлення новопризначеного голови Козелецької районної державної адміністрації Леоніда Олександровича Мисливця. Указ про призначення якого Президент України Віктор Федорович Янукович підписав 2 липня 2010 року. Представив нового голову райдержадміністрації голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Миколайович Хоменко.

Відкриваючи засідання, керівник області зачитав текст Указу Президента, зупинився на характеристиці Л.О. Мисливця. Він дав високу оцінку діловим якостям Л.О.Мисливця і закликав присутніх об’єднатися навколо новосформованої влади. Адже всі - і керівництво району, і керівники структурних підрозділів, установ та організацій, і депутати районної ради, і працівники органів місцевого самоврядування повинні насамперед бути патріотами свого району. Усі вони повинні у першу чергу дбати про інтереси рідної Козелецької землі.

Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що новопризначений керівник району зуміє за короткий час сформувати професійну команду і значно покращити ситуацію на Козелеччині.