back

Розпочали роботу пришкільні табори

05-06-2014 | 10:03

Канікули – це емоційно найяскравіший час для всіх учасників навчально-виховного процесу. Літній табір — це не продовження шкільного освітнього процесу. Це зовсім інший пласт життя дитини. Це її відпочинок, сповнений яскравих вражень і гарного настрою.

З 2 червня у 18 загальноосвітніх закладах Козелецького району розпочали свою роботу пришкільні табори з денним перебуванням дітей у кількості 1159 учнів. У всіх таборах пройшли святкові лінійки під гаслом «Ми усі – одна родина, наша ненька – Україна!» та розважальні заходи з нагоди відкриття табірної зміни, яка триватиме до 20 червня.

У день відкриття зміни вихованці пришкільних таборів на базі Козелецької гімназії №1, Козелецьких ЗОШ І-ІІІ ст. №2 і №3, Білейківської ЗОШ І-ІІІ ст., Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ст. відвідали районне свято до Міжнародного дня захисту прав дітей, організатором якого є Козелецький будинок творчості дітей та юнацтва та відділ культури та туризму Козелецької райдержадміністрації.

Перед присутніми виступили дитячі колективи та окремі виконавці.

Чудові танцювальні та хореографічні композиції представив відомий у районі та за його межами дитячий танцювальний колектив «Веселі черевички».

Під час відпочинку дітей у пришкільних таборах буде проводитись патріотична акція "Миру та щастя дітям України», започаткована на заході України. Зміст акції полягає в оформленні плакатів з побажаннями для дітей Сходу України.


Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату Козелецької
райдержадміністрації