back

Голова облдержадміністрації представив начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

12-05-2010 | 12:46

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації від 11 травня 2010 року № 103-ос, за погодженням з Міністерством праці та соціальної політики України, на посаду начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації призначено Івана Коробку, який до цього обіймав посаду заступника керівника апарату облдержадміністрації.

Сьогодні новопризначеного начальника колективу головного управління та керівникам закладів соціальної сфери області представив голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Він побажав Івану Івановичу продуктивної праці у вирішенні питань соціального захисту населення області та висловив впевненість у тому, що робота управління залишиться на належному рівні і буде проводитися у тісній співпраці з іншими підрозділами, установами та організаціями соціальної сфери Чернігівщини.

«Враховуючи специфіку нашого регіону, вашої допомоги потребує значна частина його жителів. Саме через вас найбільш вразливі верстви населення області відчувають піклування та увагу держави до себе і своїх проблем. А ми чуємо пульс регіону через роботу вашої установи. На вас державою покладено велику відповідальність і я переконаний, що кожен з вас буде підходити сумлінно і добросовісно до виконання поставлених Президентом України та Урядом завдань», - наголосив керівник області.

Прес-служба облдержадміністрації