back

Конструктивна співпраця з владою допоможе конкретній справі

02-06-2011 | 14:44

Сьогодні у Чернігові розпочався семінар Міністерства енергетики та вугільної промисловості України за участю керівників акціонерних товариств з газопостачання і газифікації на тему: «Безпека газопостачання та соціальна підтримка незахищених верств населення».

Відкриваючи семінар, заступник Міністра палива та енергетики України Тетяна Корнякова, наголосила на необхідності проведення профільного заходу, оскільки керівники акціонерних товариств з газопостачання та газифікації вже декілька років не збиралися у такому форматі для обговорення проблем галузі.

Ініціатором семінару виступила голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова. Вона у своєму виступі підкреслила, що на Чернігівщині склалася конструктивна співпраця ПАТ «Чернігівгаз» з обласною виконавчою владою.

У роботі семінару взяв участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко. Під час обговорення він акцентував увагу присутніх на побудові діалогу між підприємствами галузі, владою та населенням.

Станіслав Миколайович висловив сподівання, що семінар «Безпека газопостачання та соціальна підтримка незахищених верств населення» зробить значний крок вперед у вирішенні проблем, які накопичились у галузі.