back

Жителі Чернігівщини передали військовим понад 460 сучасних розгрузочних жилетів та іншу гуманітарну допомогу

04-06-2014 | 16:43

Всебічну благодійну допомогу для військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують завдання в рамках антитерористичної операції, продовжують надавати жителі Чернігівщини. Прес-служба Міністерства оборони України інформує, що патріотично налаштовані громадяни регулярно доставляють військовим усі необхідні речі.

У ході благодійної акції «Допоможемо Збройним Силам разом!» дві вантажівки відправилися на схід України з Чернігівщини. Жителі сіл Прогрес і Чемер та чернігівські представники Всеукраїнської спілки ветеранів миротворчих місій зібрали та доставили майже 5 тонн необхідних товарів та майна для українських військових. Це – питна вода, засоби особистої гігієни тощо.

Але найочікуванішим благодійним подарунком для захисників Вітчизни стало отримання понад 460 сучасних розгрузочних жилетів. Їх пошили на загальну суму 95 тисяч гривень на місцевих підприємствах за спонсорські кошти, що надійшли на рахунки обласного військового комісаріату.

Українські військові висловили щиру вдячність за допомогу, підтримку та активну громадянську позицію усім мешканцям Чернігівщини.


Прес-служба Міністерства
оборони України