back

Спартакіада державних службовців Козелеччини

04-06-2014 | 15:09

З метою зміцнення здоров'я державних службовців у Козелецькому районі пройшла галузева Спартакіада 2014 року серед збірних команд державних службовців районної державної адміністрації та працівників органів місцевого самоврядування. Завдання заходу – залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя.

Змагання проводилися з таких видів спорту: футзалу, волейболу, перетягування каната, настільного тенісу, шахів і шашок.

Активну участь у Спартакіаді беруть як спеціалісти, так і керівники відділів, управлінь і структурних підрозділів райдержадміністрації, демонструючи позитивний приклад для наслідування.

Учасників змагань привітав голова райдержадміністрації Сергій Андреєв, який і сам узяв участь у Спартакіаді. Він висловив надію, що спорт додасть сил і здоров'я кожному і зможе об'єднати всіх заради спільної справи - служіння народу і країні.

У змаганнях з футзалу брали участь команди управління Пенсійного фонду України в Козелецькому районі Чернігівської області, яка й здобула перемогу, збірна структурних підрозділів райдержадміністрації та апарату райдержадміністрації, які поділили між собою друге і третє місце відповідно.

Перемогу з настільного тенісу отримала команда апарату райдержадміністрації (серед чоловіків перше місце посів Михайло Ковалівський, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи, а серед жінок друге місце завоювала Оксана Мельник, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю). Перше місце з настільного тенісу серед жінок посіла Павліна Пальчик, юрист управління агропромислового розвитку райдержадміністрації. Друге й третє місце з настільного тенісу серед чоловіків зайняли Андрій Самко, спеціаліст управляння Козелецької міжрайонної фінансової інспекції, та Михайло Іллюшин, головний спеціаліст сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

З великою перевагою виграла у волейбол команда апарату Козелецької райдержадміністрації, а перше місце у змаганнях з перетягування каната посіла команда управляння Пенсійного фонду України в Козелецькому районі Чернігівської області.

У змаганнях із шашок серед жінок перше місце зайняла заступник начальника управління Пенсійного фонду в Козелецькому районі Чернігівської області Віра Старченко, друге – головний спеціаліст управління економічного розвитку райдержадміністрації Олена Безручко, третє – Раїса Бражинська, головний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації.

Перше місце серед чоловіків посів Михайло Іллюшин, головний спеціаліст сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації, друге місце зайняв начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Михайло Ковалівський, а третє – Олександр Сергієнко, начальник організаційного відділу виконавчого апараату Козелецької районної ради.

Серед жінок у змаганнях із шахів перше місце посіла Світлана Стельмах, головний спеціаліст надходження та прогнозування платежів обліку застрахованих осіб та контролю ревізійної роботи управління Пенсійного фонду України в Козелецькому районі Чернігівської області, друге місце зайняла Вікторія Авраменко, провідний спеціаліст районного центру зайнятості.

Перше місце серед чоловіків у змаганнях із шахів завоював Михайло Іллюшин, головний спеціаліст сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації, друге – Руслан Шевченко, начальник юридичного відділу райдержадміністрації, а третє – Володимир Дем'яненко, начальник відділу інформаційних систем та програмного забезпечення управління Пенсійного фонду України в Козелецькому районі Чернігівської області.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда управління Пенсійного фонду України в Козелецькому районі

Чернігівської області, друге – команда апарату райдержадміністрації, третє – збірна команда структурних підрозділів райдержадміністрації.

Кращі учасники увійдуть у команду, що представлятиме наш район на обласних змаганнях.


Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату Козелецької райдержадміністрації