back

Чернігівська швейна фабрика “Елегант” відзначила ювілей

14-06-2010 | 09:00

Днями колектив ВАТ “Чернігівська швейна фабрика “Елегант” відзначив поважний ювілей - 90 років відтоді, як розпочала свою роботу артіль "Проміголка". Потім була унікальна фабрика "Індпошив", продукцію якої знали у різних куточках колишнього Радянського Союзу, а згодом стала відкритим акціонерним товариством “Чернігівська швейна фабрика “Елегант”.

Тому 12 червня в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм зібралися не лише працівники фабрики, а й партнери та друзі підприємства, щоб разом відсвяткувати цей поважний ювілей.

Від обласної державної адміністрації колектив підприємства привітала заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус. Вона зазначила, що незважаючи на складні умови господарювання, завдяки самовідданій та злагодженій праці товариству вдалося в останні роки досягти високих темпів зростання виробництва, істотно оновити асортимент продукції, поліпшити її якість та конкурентоспроможність.

Наталія Василівна висловила сподівання що й українські красуні, так як і практичні та вибагливі німкені, вишукані француженки та прискіпливі шведки зможуть обирати стильні, модні добротні сукні, костюми та пальта виробництва ВАТ “Чернігівська швейна фабрика “Елегант”, а підприємство зможе й надалі розвиватися, щоб своєю продукцією гідно представляти Чернігівщину як на зовнішньому, так і на внутрішньому ринках.

Наталія Білоус побажала працівникам фабрики міцного здоров'я, щастя, добра, злагоди, нових трудових звершень у розбудові і процвітанні незалежної України та вручила відзнаки облдержадміністрації.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації