back

Візит до Бєлгородської області

14-06-2010 | 08:00

11 червня у Бєлгородській області (Російська Федерація) перебувала українська делегація, яку очолив Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба. До складу делегації увійшли заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства і регіональної політики, член робочої групи з питань міжпарламентських зв’язків з Російською Федерацією Юрій Сербін та голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Мета візиту української делегації – знайомство з ходом реалізації пріоритетного національного проекту «Доступное и комфортное жилье - гражданам России" та з розвитком будівництва на території Бєлгородської області.

В рамках робочої поїздки учасники зустрічі відвідали мікрорайони індивідуальної житлової забудови "Улитка" у селах Дубове і Таврове. У мікрорайоні "Восточный" вони ознайомилися з реалізацією програми будівництва житла для соціальних категорій громадян, яка включає в себе три напрямки – забезпечення житлом ветеранів Великої Вітчизняної війни і малозабезпечених громадян, переселення белгородців з аварійного житла.

Прес-служба облдержадміністрації