back

Костянтин Лубенцов представив новопризначеного голову Новгород-Сіверської РДА

02-06-2014 | 17:55

2 червня відбулося офіційне представлення голови районної державної адміністрації Олени Мовчан активу району. У залі засідань районної державної адміністрації зібралися керівники районних організацій та установ, представники засобів масової інформації та громадськість, керівники територіальних громад та структурних підрозділів Новгород-Сіверської районної державної адміністрації, підприємці міста.

Новопризначеного голову районної державної адміністрації представив заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Лубенцов. Він зачитав присутнім розпорядження в.о. Президента України Олександра Турчинова від 27 травня 2014 року № 925/2014-рп "Про призначення О.Мовчан головою Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області".

Вітаючи нового очільника району з призначенням, Костянтин Лубенцов побажав успіхів у роботі, терпіння, підтримки з боку громади Новгород-Сіверщини, а також пообіцяв конструктивну співпрацю району з обласною владою.

Голова районної ради Олег Бондаренко також привітав новопризначеного голову районної державної адміністрації, висловив впевненість, що спільними зусиллями виконавчої влади та органів місцевого самоврядування буде забезпечуватись розвиток та процвітання Новгород-Сіверщини.

У свою чергу, голова районної державної адміністрації Олена Мовчан звернулась до присутніх з промовою, у якій подякувала керівництву держави і області за високу довіру, та висловила сподівання на плідну співпрацю з керівниками організацій, сільськими головами, підприємцями та громадськістю району.



За повідомленням відділу інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
Н-Сіверської райдержадміністрації