back

Свято Останнього дзвоника в Козелецькому районі

02-06-2014 | 17:08

30 травня в усіх загальноосвітніх школах району відбулися урочисті заходи з нагоди світлого і водночас хвилюючого для учнів, батьків і вчителів свята. Останній дзвоник сповістив про закінчення чергового навчального року, а для 317 випускників одинадцятих класів відкрив дорогу в доросле самостійне життя. Керівники району відвідали святкові заходи у навчальних закладах району.

Голова райдержадміністрації Сергій Андреєв побував цього дня на урочистостях у Деснянській гімназії та Деснянської ЗОШ І-ІІІ ст. Виступаючи перед присутніми, він подякував освітянам за їхню складну і благородну працю, яка, на жаль, нині недооцінюється, побажав їм успіхів, здоров’я, творчого натхнення.

Звертаючись до одинадцятикласників, очільник району, зокрема, сказав: «У кожному з вас закладений величезний потенціал, який ви зобов’язані реалізувати сповна, спрямувавши свої знання, вміння, енергію на благо рідного краю, на благо нашої Батьківщини». Закликав випускників вірити у власні сили, прагнути більшого і досягати поставленої мети.

Перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Петров побував на святковій лінійці в Козелецькій гімназії №1. Він привітав гімназистів, їхніх наставників і батьків із завершенням навчального процесу, подякував педагогічному колективу за професіоналізм і високий рівень викладання шкільних дисциплін.

«Ви щодня ділитеся уміннями зі своїми учнями, не шкодуючи нервів і часу, краплина за краплиною наповнюєте їхні голови та душі вічним і цінним. Хай не обходить, шановні, вас людська повага й шана, а працю вінчають лише визнання», – підкреслив перший заступник голови райдержадміністрації.

Голова районної ради Роман Круглик відвідав урочистості з нагоди свята Останнього дзвоника в Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Сердечні слова подяки він висловив учителям і на адресу всіх, хто підтримує школу, дбає, щоб діти навчалися в оновлених відремонтованих класах, були забезпечені належним харчуванням і необхідним для ефективного навчального процесу, робить усе можливе, аби діти не так гостро відчували складність сучасного життя, а роки, проведені в школі запам’ятовувалися назавжди цікавими буднями і яскравими святами.

В Остерській гімназії та Остерській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 побував на святі останнього дзвоника керівник виконавчого апарату районної ради Василь Грищенко, який разом з директорами навчальних закладів привітав учнів із закінченням навчального року, побажав випускникам з гідністю нести й берегти все, що дала їм школа і рідна домівка.

Кращим учням навчальних закладів за досягнення в навчанні, спорті, перемоги в районних, обласних конкурсах і олімпіадах були вручені грамоти, дипломи та похвальні листи.



За інформацією Козелецької РДА