back

Звернення голови облдержадміністрації Володимира Хоменка з нагоди 20-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України

16-07-2010 | 11:24

Шановні мешканці Чернігівщини!

Прийняття двадцять років тому Декларації про державний суверенітет України розпочало нову сторінку в літописі нашої держави.

Декларація стала тим символом, який об’єднав усіх українців, жителів Чернігівщини у непростий час визначення нашого власного майбутнього у серпневі дні 1991 року.

Послідовним розвитком засад державотворення, закладених у Декларації, стали пріоритети і завдання, викладені у цьогорічному Зверненні Президента України до українського народу.

Завданням державної політики є створення політико-правових умов для зміцнення громадянського суспільства, становлення громадських організацій як повноцінних учасників у вирішенні соціальних, економічних та культурних питань.

Наш головний спільний пріоритет – об’єднане суспільство, єдиний гуманітарний простір, прорив до кола найбільш успішних народів світу.

Пройдено непростий шлях. Немало було зроблено, але попереду ще більше важливих справ. Ми маємо можливість вперше у спокійній обстановці взятися за роботу.

Гасло Президента України Віктора Януковича «Україна – для людей!» будемо реалізовувати конкретними справами всією чернігівською громадою.

Долаючи складнощі, ми будемо продовжувати рух вперед заради того, щоб відновилась довіра людей до влади, щоб поліпшувався рівень матеріального благополуччя мешканців Сіверського краю.

Разом ми – сильніші.

Переконаний, що спільними зусиллями ми побудуємо в Україні вільну, демократичну, соціальну і правову державу, майбутнє якої невіддільне від майбутнього європейської сім’ї народів.

Від імені обласної державної адміністрації щиро вітаю вас, з 20-ю річницею цієї доленосної історичної події і бажаю міцного здоров’я, щастя, миру і віри у високе призначення та світле майбутнє України!

Голова обласної державної адміністрації                 Володимир Хоменко