back

Територіальному управлінню „Північ” - 5 років

12-08-2010 | 16:59

12 серпня заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло взяв участь в урочистостях з нагоди 5-ї річниці з дня створення територіального управління „Північ”.

Олександр Михайлович привітав військовослужбовців з п’ятою річницею створення територіального управління та побажав їм добра, злагоди і оптимізму, міцного здоров’я, щастя та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

Як зазначив Олександр Шанойло, завдання, що покладені на територіальне управління, виконуються у тісній взаємодії з обласною державною адміністрацією, місцевими органами влади та місцевого самоврядування. За час, що минув з того дня, коли Територіальне управління “Північ” було сформоване, проведено багато спільних заходів з організації територіальної оборони, заходів мобілізаційного планування та мобілізаційної підготовки, призову громадян на строкову військову службу, військово-патріотичного виховання молоді.

Заступник голови облдержадміністрації також зауважив, що військовослужбовці територіального управління приймають активну участь у заходах, які проводяться у регіоні, та подякував за військові паради, які стали справжньою прикрасою державних свят, за проведені заходи з вшанування ветеранів Великої вітчизняної війни, героїв, які віддали життя за свободу нашої землі.

За сумлінне відношення до виконання службових обов‘язків, зразкову військову дисципліну, особистий внесок в підтримання постійної бойової готовності та з нагоди 5-ої річниці створення територіального управління "Північ" Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:

Барановського Дмитра Володимировича - начальника групи центру організаційно-мобілізаційної роботи та підготовки мобілізаційних ресурсів територіального управління "Північ", підполковника;

Тищенка Михайла Михайловича - начальника відділу комплектування і призову центру особового складу територіального управління "Північ", полковника.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації