back

Робоча поїздка голови облдержадміністрації до Варвинського району

30-05-2014 | 16:01

30 травня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко з робочою поїздкою відвідав Варвинський район.

В ході поїздки очільник області представив активу району голову районної державної адміністрації Любов Долю, призначену на цю посаду згідно з розпорядженням виконуючого обов’язки Президента України, Голови Верховної Ради України від 27 травня 2014 року.

Голова облдержадміністрації привітав нового керівника району та побажав їй плідної праці на цій відповідальній посаді на благо жителів Варвинщини.

Спілкуючись із варвинчанами, Володимир Івашко акцентував їх увагу на тих викликах, які нині ставить перед нами ситуація в країні - необхідність реформування системи управління, копіткої праці на зростання ефективності економіки і рівня життя людей, подолання зовнішніх загроз (наразі й близько 120 варвинчан-резервістів призвані до війська), забезпечення рівного доступу людей до необхідних освітніх і медичних послуг, закладів соціальної інфраструктури, їх стабільна робота. І у цьому вирішальною є роль місцевої влади, злагоджені дії всіх її гілок, тісна взаємодія з громадою, наголосив голова облдержадміністрації, закликавши всіх, а надто новопризначених, новообраних керівників, засукати рукави і взятися до праці.


Після представлення Володимир Івашко ознайомився з роботою та виробничими потужностями Гнідинцівського газопереробного заводу ПАТ «Укрнафта».

У розмові з директором ГПЗ Миколою Дядиком і головним інженером заводу Віталієм Сміловцем йшлося про технологічний стан підприємства, його потенціал, проблеми нафтовидобутку у регіоні. А він давно потребує модернізації й суттєвих інвестицій . Щоб повести діалог про це із власниками підприємства, місцевій владі дуже бракує підтримки області.


Прес-служба облдержадміністрації