back

Голова облдержадміністрації провів робочу нараду з питань створення музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград»

17-03-2010 | 15:42

З метою увічнення пам’яті про учасників партизанського руху на Чернігівщині, згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Володимира Хоменка торік було затверджено склад робочої групи з питань створення музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград» на території Щорського району.

Її представники проводили виїзні засідання у селі Єліно Щорського району, підготували і надали пропозиції щодо створення музейно-меморіального комплексу.

Рішенням 26-ої сесії обласної ради від 11 серпня 2009 року було утворено комунальний заклад «Музейно-меморіальний комплекс партизанської слави «Лісоград» Чернігівської обласної ради, а його директором призначено Юрія Горбика.

За цей час пройдено процедуру його реєстрації, визначено площу музейно-меморіального комплексу, розроблено ескізні пропозиції схеми плану об’єктів, укладено договір на виготовлення проектно-технічної документації на ремонтні та будівельні роботи комплексу з приватним підприємством «Держбудсервіс» тощо.

Сьогодні Володимир Хоменко обговорював з учасниками наради питання виготовлення проектно-кошторисної документації по землевідведенню та будівництву комплексу, а також передачу будівлі Музею партизанської слави в селі Єліно Щорського району до обласної комунальної власності.

Прес-служба облдержадміністрації