back

Об’єднати зусилля для підвищення обороноздатності держави

28-05-2014 | 16:34

28 травня Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Івашко, заступник міністра молоді та спорту Ніна Уманець, президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, керівники правоохоронних органів та відомі спортсмени Чернігівщини долучилися до акції на підтримку Збройних Сил України, придбавши в одному з чернігівських відділень АТ «Ощадбанк» казначейські зобов’язання «Військові».

За словами Дмитра Булатова, придбання «військових облігацій» на сьогодні є найважливішою темою, яка стосується всіх українців, та показує їх небайдужість до справ української армії.

Довідково.

Випуск цінних паперів розпочався 21 травня поточного року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2014 року № 100. Їх номінальна вартість складає 1000 гривень, з відсотковою ставкою 7% річних та сплатою купонів кожні шість місяців у розмірі 35 гривень.

Мета залучення коштів полягає в об’єднанні зусиль та ресурсів для надання фінансової допомоги вітчизняним Збройним Силам за ради підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації