back

Вітання до Дня журналіста

04-06-2010 | 12:43

Шановна журналістська громадо –
сучасні майстри пера та ветерани журналістики!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем журналіста!

Значення журналістики у сучасному світі важко переоцінити. Вона є тією силою, яка формує громадську думку, визначає ставлення людей до реалій державного і суспільного розвитку.

Саме від вашої майстерності залежить рівень поінформованості громадян про діяльність органів влади, соціально-економічний та культурний розвиток Чернігівщини.

Переконані, що ваше влучне слово, принциповість та чітка громадянська позиція й надалі сприятимуть достовірному, об’єктивному та оперативному інформуванню населення області про життя регіону та України.

Вже традиційно на Чернігівщині у День журналіста проходить фестиваль «Золотий передзвін Придесення», а в цьому році він ювілейний - десятий.

Впевнені, що журналістський форум відкриє нові горизонти професійного зростання, об’єднає його учасників у спільному пошуку цікавих ідей і нових проектів.

У день професійного свята щиро зичимо вам щастя, міцного здоров’я, добра і достатку, нових творчих задумів, вагомих здобутків у справі утвердження української державності, розбудові демократичного суспільства.

Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова