back

Робоча поїздка до підприємств харчової промисловості

24-05-2014 | 08:45

22 травня заступник голови облдержадміністрації Констянтин Лубенцов та в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Савченко побували у Чернігівському відділенні компанії ПАТ «САН ІнБев Україна» та ПАТ «Чернігівський хлібокомбінат».

Під час зустрічі з керівництвом вищеназваних підприємств було проведено огляд виробничих процесів, обговорено проблемні моменти розвитку пивоварної та хлібопекарської галузей Чернігівщини, а також дієві шляхи їх вирішення.

Довідково.

Чернігівське відділення ПАТ «САН ІнБев Україна» входить до складу групи підприємств компанії ПАТ «САН ІнБев Україна» з 2006 року. Питома вага в загальних обсягах виробництва пива в цілому по Україні за підсумками минулого року складає 8,1%. Продукція заводу експортується до восьми країн, а саме: Російської Федерації, Білорусії, Молдови, Німеччини, Ізраїлю, Великобританії, Грузії та Польщі.

ПАТ «Чернігівський хлібокомбінат» - основний виробник хліба та хлібобулочних виробів області, який забезпечує хлібобулочною продукцією місто Чернігів та 13 районів області. Хлібокомбінат випускає широкий асортимент хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів для всіх категорій споживачів. Для малозабезпечених верств населення випікаються т. зв. «соціальні» види хліба, оптово-відпускна ціна на які є значно нижчою за інші.



За інформацією
Департаменту агропромислового розвитку
облдержадміністрації