back

Урочистий випуск слухачів коледжу Державної пенітенціарної служби України

25-05-2014 | 09:00

24 травня 80 випускників заочного відділення Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України отримали дипломи молодшого спеціаліста-юриста. Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман привітав майбутніх юристів з цією подією.

В урочистому врученні дипломів, яке відбулося біля Катерининської церкви, взяли участь заступник голови Державної пенітенціарної служби України Ігор Артеменко, представники управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області, Чернігівської обласної прокуратури та Головного управління юстиції у Чернігівській області, керівництво, викладачі та курсанти коледжу.

За успіхи у навчанні троє випускників коледжу удостоєні відзнак Голови Державної пенітенціарної служби України Сергія Старенького.

Звертаючись з вітальним словом до майбутніх юристів, Сергій Журман висловив сподівання, що вони сумлінно виконуватимуть свої обов’язки та побажав їм витримки та наснаги на професійному шляху. Він зазначив, що Чернігівська обласна державна адміністрація зробить все можливе для того, щоб підвищити до IV акредитаційного рівня статус коледжу. На його думку, це сприятиме підйому авторитету як самого навчального закладу, так і Чернігова загалом.

Випускники коледжу вшанували пам'ять героїв – патріотів, поклавши квіти до меморіального знаку „Борцям за волю України”. Урочистий захід завершився маршем випускників та фотографуванням на згадку про студентські роки.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації