back

Новопризначеного голову райдержадміністрації представлено у Мені

24-05-2014 | 17:10

24 травня відбулося офіційне представлення голови районної державної адміністрації Олександра Мисника активу району. У залі засідань райдержадміністрації зібралися керівники районних організацій та установ, представники засобів масової інформації та громадськість, керівники територіальних громад та структурних підрозділів Менської райдержадміністрації.

Новопризначеного голову райдержадміністрації представив заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман. Він зачитав присутнім розпорядження в.о. Президента України Олександра Турчинова від 23 травня 2014 року № 906 "Про призначення О.Мисника головою Менської районної державної адміністрації Чернігівської області".

Вітаючи нового очільника району з призначенням, представник області побажав успіхів у роботі, терпіння, підтримки з боку громади Менщини, а також пообіцяв конструктивну співпрацю району з обласною владою. Також подякував Володимиру Василенку, який до цього виконував обов’язки голови райдержадміністрації.

Від імені органів місцевого самоврядування нового очільника району привітали голова районної ради Володимир Невжинський та міський голова Федір Фесюн. Вони побажали успіхів у роботі, тісної співпраці з керівниками територіальних громад, депутатами району та міста. До їх привітань приєднався депутат обласної ради Петро Хомрач.

Новопризначений голова райдержадміністрації Олександр Мисник звернувся до присутніх з промовою, у якій подякував керівництву держави і області за високу довіру, та висловив сподівання на плідну співпрацю з керівниками організацій, сільськими головами, підприємцями та громадськістю району, наголосивши, що докладе максимум зусиль задля розвитку Менщини.



За інформацією
відділу інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
Менської райдержадміністраці