back

Представлено голову Ріпкинської райдержадміністрації

24-05-2014 | 15:31

24 травня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман представив активу району голову Ріпкинської райдержадміністрації Ірину Вовк.

У вітальному слові Сергій Журман висловив сподівання, що новий керівник району за підтримки працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, депутатського корпусу, господарюючих суб'єктів в складний час для України докладе всіх зусиль для виконання поставлених завдань задля розвитку Ріпкинщини.

Він наголосив, що першочерговим завданням нині є забезпечення проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року. Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації звернувся до керівництва району, представників силових структур зробити все від них залежне, щоб вибори відбулися легітимно, організовано і безпечно. На завершення виступу Сергій Журман побажав всім добра, миру і злагоди.

Голова райдержадміністрації Ірина Вовк подякувала за високу довіру керівництва держави та області. Звернувшись до присутніх, вона висловила впевненість, що спільними зусиллями можливо подолати проблеми, відбудувати демократичну державу. Ірина Вовк підкреслила, що готова до щирої розмови з людьми, цінує чесну і самовіддану працю.



За інформацією
відділу інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
Ріпкинської райдержадміністраці