back

Фінальна частина обласного конкурсу «Світ очима дітей»

01-06-2010 | 14:50

1 червня до Міжнародного дня захисту дітей у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка пройшла фінальна частина традиційного обласного конкурсу «Світ очима дітей» серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У конкурсі взяли участь 332 дитячі роботи, виготовлені 233-ма дітьми відповідної категорії. Розглянувши роботи учасників конкурсу, журі визначило серед них 24 кращих, виділило 10 робіт для нагородження авторів робіт заохочувальними призами та 6 кращих робіт вихованців обласних притулків для дітей та центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

За дорученням голови облдержадміністрації переможців конкурсу привітав заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко. Оглянувши виставку і поспілкувавшись з маленькими авторами конкурсних робіт, Віктор Тканко зазначив, що приємно вражений побаченим, адже ці талановиті діти вклали у свої роботи частину душі і серця. Він побажав юним митцям здоров’я, добра, творчої наснаги і втілення в життя найсміливіших та найзаповітніших мрій.

Прес-служба облдержадміністрації