back

Володимир Івашко зустрівся з особовим складом батальйону Національної гвардії України

15-05-2014 | 17:50

15 травня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко зустрівся з особовим складом батальйону Національної гвардії України, які повернулися до місця постійної дислокації після виконання службових обов’язків у Східних регіонах нашої країни.

Звертаючись до людей, які мужньо та професійно виконують свій обов'язок перед Україною, захищаючи свободу і демократію, Володимир Івашко підкреслив: сьогодні гвардія – це школа життя і гарту, школа мужності, високої громадської позиції.

«Всі ми бачимо і розуміємо відповідальність та небезпечність вашої роботи, що відбувається в умовах неоголошеної війни з боку керівництва сусідньої держави проти українського народу… Хочу запевнити, що держава та громадяни завжди будуть надавати вам необхідну підтримку.

Мешканці області вдячні вам за мир і злагоду на нашій землі, за можливість спокійно жити і працювати на благо нашої держави», - наголосив очільник області.

Володимир Івашко також вручив командиру батальйону Національної гвардії України Олександру Рибаку прапори України.

З поверненням особовий склад привітав і народний депутат України Валерій Дубіль. У подарунок батальйону він вручив сертифікат на автомобіль УАЗ та розвантажувальні жилети.


Прес-служба облдержадміністрації