back

Селекторна нарада Першого віце-прем`єр-міністра України Андрія Клюєва

10-08-2010 | 14:08

Сьогодні голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, керівники обласних управлінь, установ та підприємств взяли участь у розширеній селекторній нараді за участю голів обласних державних адміністрацій, Київської і Севастопольської міськадміністрацій, а також керівників міністерств і відомств, яку провів Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв.

Під час наради обговорено виконання заходів по недопущенню і ліквідації надзвичайних ситуацій; підготовка об'єктів народного господарства до роботи в осінньо-зимовий період; робота з надання субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг; погашення заборгованості по заробітній платі.

Зокрема, Перший віце-прем'єр-міністр України наголосив на посиленні особистої відповідальності та контролю керівництва регіонів за ходом виконання поставлених завдань, а також акцентував увагу голів обласних державних адміністрації на безумовному виконанні доручень Президента України та Уряду у визначені терміни.

За підсумками селекторної наради голова облдержадміністрації Володимир Хоменко дав низку доручень відповідним службам. Зокрема він підкреслив важливість продовження чіткої скоординованої роботи щодо протидії загрозі пожеж в області особливо у вихідні дні у лісових масивах, оскільки 14 серпня мав розпочатися сезон полювання. Тож не виключено, що попри заборону мисливці вирушать до лісу, що може призвести до негативних наслідків.

У цілодобовому режимі працюватиме обласний оперативний штаб для координації дій місцевих органів виконавчої влади, обласних управлінь, організацій і підприємств при виникненні великих пожеж у лісових масивах, сільгоспугіддях і торфовищах.

Також керівник області відмітив важливість вчасної підготовки паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства області та об’єктів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років.

Голова облдержадміністрації доручив відповідним службам посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення стосовно механізму надання субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг та сконцентрувати зусилля на вирішенні питання погашення заборгованості по заробітній платі згідно з розробленими графіками.

Прес-служба облдержадміністрації