back

Сергій Журман ознайомився з роботою освітніх та медичних закладів Коропщини

14-05-2014 | 08:24

13 травня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман побував з робочим візитом у Коропському районі.

Спільно з головою райдержадміністрації Антолієм Мілюковим та головою районної ради Михайлом Мазуренком Сергій Журман відвідав центральну районну лікарню, де ознайомився з роботою медичного закладу та обговорив проблемні питання, які виникають в процесі функціонування сільських ФАПів, зокрема, їх оснащення та забезпечення необхідним обладнанням та медикаментами. У ході відвідування районної лікарні було обговорено питання закінчення ремонту її поліклінічного відділення та пологового будинку.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації також ознайомився з роботою дошкільного закладу „Дзвіночок”, де взяв участь у відкритті ігрового дитячого майданчика.

Завітав Сергій Журман у Коропі і до будинку дитячої творчості, де діти показали йому свої творчі здобутки. Під час спілкування з керівництвом закладів він наголосив на важливості максимального охоплення дітей району як дошкільною, так і позашкільною освітою.


За інформацією Коропської РДА

Фото газети "Коропщина"