back

Вітання із Днем знань

31-08-2010 | 16:23

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки!

Від щирого серця вітаємо вас із Днем знань – всенародним святом світлих сподівань, натхнення та нових відкриттів!

1 вересня – це не тільки День знань, але й день старту нових надій – і дитини, і її батьків. Адже кожна родина прагне дати своїй дитині якісну освіту, яка стане фундаментом її конкурентоспроможності у подальшому житті.

Високоосвічені люди – це найцінніший скарб кожної країни. Із сьогоднішніх учнів та студентів формується еліта держави, якій належить вести незалежну Україну в майбутнє.

Саме тому Президент України Віктор Федорович Янукович у своєму Посланні до українського народу визначив одним з головних спільних пріоритетів розвиток конкурентних переваг вітчизняної освіти і науки та закликав оголосити на державному рівні 2011-й рік «роком освіти та інформаційного суспільства».

Тож наше завдання як місцевих органів влади – і надалі підтримувати розвиток освіти в області, докладати максимум зусиль, щоб з кожним роком наші навчальні заклади ставали більш матеріально і технічно забезпеченими, відповідали вимогам часу. Спільною працею ми маємо сформувати досконалу модель надання молоді Чернігівщини якісної доступної освіти.

У цей святковий день бажаємо всім благополуччя, міцного здоров’я, творчого натхнення, нових успіхів на благо України та Чернігово-Сіверського краю.

Нехай цей день відкриє перед молоддю, для якої пролунає перший дзвоник нового навчального року, широкі горизонти пізнання себе і світу, викладачів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.

Зі святом вас! З Днем знань!

Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова