back

Мітинг-реквієм «Народ і армія – єдині»

09-05-2014 | 12:57

Урочистості з нагоди Дня перемоги продовжилися біля Меморіалу Слави на Болдиній горі, де пройшов мітинг-реквієм «Народ і армія – єдині».

Голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко привітав зі святом ветеранів, які терплячи неймовірні тяготи війни невпинно йшли вперед до Великої Перемоги, чий ратний і трудовий подвиг навіки вписаний в історію нашого народу.

«Ви завжди будете прикладом для молодших поколінь. У вас ми вчимося любити рідну землю, боронити її від агресора, працювати для її процвітання.

І наш святий обов’язок – віддячити і вшанувати кожного з вас. Ми зробимо все від нас залежне, щоб наші ветерани відчували постійну турботу, знали, що влада приділяє велику увагу проблемам людей, які пережили війну», - підкреслив голова облдержадміністрації.

З вітальним словом до присутніх звернулися також голова обласної ради Микола Звєрєв, народний депутат України Валерій Дубіль, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, голова Чернігівської міської ради ветеранів Ірина Четвертак, ліцеїст першого курсу Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Єгор Винокуров.

Пам'ять полеглих на ратних полях Великої Вітчизняної війни присутні вшанували хвилиною мовчання.

Урочисті заходи на Болдиній горі завершилися покладанням квітів до Вічного вогню.


Прес-служба облдержадміністрації