back

Володимир Хоменко привітав працівників Служби безпеки України

26-03-2010 | 15:21

26 березня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко взяв участь в урочистостях з нагоди 18-ї річниці створення Служби безпеки України.

«Захист інтересів нашої країни – складна і відповідальна робота, яка вимагає не тільки високого професіоналізму, різносторонніх знань, а й мужності, волі та рішучості. На вас покладено важливу місію – захищати конституційні права і свободи громадян, стояти на варті безпеки країни, сприяти зміцненню державності», - сказав керівник області, вітаючи присутніх.

Він також зазначив, що актуальними для нашої прикордонної області є боротьба з контрабандою та порушеннями митних правил, а нагальна вимога сьогодення – вдосконалення форм та методів реалізації державної антикорупційної політики.

Голова облдержадміністрації висловив вдячність особовому складу управління за чітку взаємодію з місцевими органами виконавчої влади.

Окремі слова подяки і пошани Володимир Хоменко адресував ветеранам Служби безпеки, які багато років присвятили служінню народу України, віддали сили і здоров’я нелегкій праці по захисту держави.

З нагоди свята Володимир Хоменко вручив грамоти та подяки обласної державної адміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації