back

Вітання з Днем Перемоги

09-05-2014 | 09:10

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!

Прийміть найщиріші вітання зі світлим і величним святом – Днем Перемоги !

69 років віддаляє нас від переможного травня 1945 року, але велич цього свята не затьмариться у віках. Ми низько вклоняємося фронтовикам і трудівникам тилу, партизанам і підпільникам, в’язням концтаборів і борцям руху опору, удовам і дітям війни – усім, чиє життя було спотворене воєнним лихоліттям і стало закликом для всього людства постати проти фашизму, жорстокості і насильства.

Свята пам’ять про безсмертний подвиг наших батьків та дідів залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, а водночас і вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Батьківщини.

Щиро дякуємо землякам-визволителям за ратні подвиги і мирну працю, життєву мудрість й активну громадянську позицію, приклад патріотизму для молодого покоління. Наш обов’язок – бути гідними вашої самовідданості і звитяги, усіма своїми справами стверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

Від усього серця бажаємо усім ветеранам Чернігово-Сіверського краю міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя та родинного затишку. Нехай День Перемоги поєднує всіх людей у боротьбі за ідеали добра та людяності. Щастя вам, радості й благополуччя !



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Івашко Микола Звєрєв