back

Робоча нарада з питань створення музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград»

29-03-2010 | 17:22

29 березня заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус провела робочу нараду з питань створення музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград». Мова йшла про виконання протокольних доручень попередніх нарад, проведених з даного питання.

Заступник начальника головного управління Держкомзему у Чернігівській області Юрій Морозов поінформував про те, на якому етапі перебуває виготовлення проектно-кошторисної документації по землевідведенню. Він, зокрема, зазначив, що найближчим часом технічна документація на земельну ділянку буде погоджена всіма відповідними службами.

На засіданні також розглянули проектні пропозиції щодо будівництва музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград», внесені заступником начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Вікторією Зеленюк.

Як зазначалося, черговим етапом розпочатої роботи буде передача будівлі Музею партизанської слави в с.Єліно Щорського району в обласну комунальну власність.

Наступне робоче засідання планується виїзним, щоб на місці з’ясувати обсяги робіт, визначити першочергові завдання тощо.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації