back

Анатолій Мілюков очолив Коропську районну державну адміністрацію

07-05-2014 | 13:44

7 травня заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман представив керівникам підприємств, установ, організацій, очільникам сільських та селищних територіальних громад району новопризначеного голову районної державної адміністрації Анатолія Мілюкова.

Відкриваючи зібрання, Сергій Миколайович зазначив, що сьогодні в країні напружена і складна ситуація, яка потребує прийняття чітких та виважених рішень. Проте головним завданням влади є забезпечення добробуту, миру та злагоди в суспільстві. Кадрові зміни, які відбуваються у всіх районах області, спрямовані на забезпечення стабільності та розвитку територій, на викорінення корупції в органах влади, на покращення життя людей.

Голова районної ради Михайло Мазуренко привітав новопризначеного голову райдержадміністрації, висловив впевненість , що спільними зусиллями виконавчої влади та органів місцевого самоврядування буде забезпечуватись розвиток та процвітання Коропщини.

Анатолій Мілюков подякував всім, хто його підтримував, і тим, хто не підтримував, запевнив, що він «не рубатиме з плеча», даватиме оцінку кожному працівнику за його професійними здібностями, робитиме все, щоб район розвивався, щоб було взаєморозуміння та співпраця з кожним керівником підприємства, кожним сільським головою.

До прийняття виважених рішень по кадрових питаннях закликав нового голову райдержадміністрації депутат обласної ради Михайло Півень.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Журман та голова райдержадміністрації Анатолій Мілюков відвідали центральну районну лікарню та Коропський дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок», де зустрілися з трудовими колективами та обговорили питання цих закладів, які потребують якнайшвидшого вирішення.



За повідомленням Коропської РДА