back

Представлено голову Городнянської райдержадміністрації

07-05-2014 | 09:05

6 травня керівникам управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і організацій Городнянського району представили нового голову райдержадміністрації Петра Потапенка.

Новопризначеного голову райдержадміністрації представив заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман.

Вітаючи нового очільника району з призначенням, Сергій Журман побажав успіхів у роботі, терпіння, підтримки з боку громади Городнянщини, а також пообіцяв конструктивну співпрацю району з обласною владою. Участь у заході взяв народний депутат України Валерій Дубіль, який розповів про суспільно-політичну ситуацію в країні.

Сергій Журман також подякував першому заступнику голови райдержадміністрації Світлані Ященко за те, що «вона мужньо тримала увесь Городнянський район на тендітних жіночих плечах, виконуючи обов’язки голови РДА більше місяця у такий непростий час».

Від імені місцевого самоврядування району новопризначеного керівника виконавчої влади привітав голова районної ради Григорій Примак.



За повідомленням Городнянської РДА