back

Голова облдержадміністрації провів співбесіди з головами Ніжинського, Корюківського та Семенівського районів

06-05-2014 | 13:04

Продовжуються співбесіди голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка з новопризначеними головами районних державних адміністрацій.

6 травня на зустрічі з очільником області побували голова Ніжинського району – Ігор Смаль, Корюківського – Віктор Чернуха та Семенівського – Сергій Деденко.

Розставляючи основні акценти на першочергових завданнях для районів, Володимир Івашко підкреслив важливість розуміння місцевою владою потреб громадян.

Оскільки Чернігівщина – край аграрний, стратегічно важливим є розвиток сільського господарства, а саме тваринницької та рослинницької галузей з усією відповідною інфраструктурою.

Стабільна робота цих двох головних для регіону галузей має підвищити темпи розвитку сільських територій, збільшити відрахування до соціальної сфери, суттєво вплинути на розміри орендної плати за землю та підвищення заробітної плати селян.

Голова облдержадміністрації нагадав присутнім про їх обов'язок працювати над залученням в економіку районів інвестицій та налагодити активний діалог з бізнесом.

Він також наголосив на нагальній потребі залучення інвестицій для розробки та реалізації нових проектів, що даватимуть перспективу розвитку кожного району.

«Працюватиме економіка – будуть робочі місця, райони житиме. Адже люди повинні бачити, що влада працює не для себе, а для них», - підкреслив Володимир Івашко.

У розмові з головами райдержадміністрацій також взяли участь заступник керівника апарату облдержадміністрації Юрій Музика, директор Департаменту економічного розвитку ОДА Леонід Подоляк, в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександр Савченко.


Прес-служба облдержадміністрації