back

Офіційно представлено новопризначеного голову Талалаївської райдержадміністрації

05-05-2014 | 17:45

5 травня відбулося офіційне представлення голови Талалаївської райдержадміністрації Володимира Брюховецького активу району.

У залі засідань райдержадміністрації зібралися керівники районних організацій, установ, приватні підприємці, представники політичних партій та громадських організацій району, районної газети, керівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Новопризначеного голову райдержадміністрації представив заступник голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов. Він привітав нового очільника району з призначенням, побажав успіхів у роботі, терпіння, підтримки з боку громади Талалаївщини, а також пообіцяв конструктивну співпрацю району з обласною владою.

Володимир Брюховецький звернувся до присутніх з промовою, у якій подякував керівництву держави і області за високу довіру і зазначив, що докладе максимум зусиль задля розвитку Талалаївського району. Він висловив сподівання на плідну співпрацю з керівниками організацій, сільськими головами, підприємцями та громадськістю району.

Від імені місцевого самоврядування району новопризначеного керівника виконавчої влади привітав голова районної ради Юрій Дзюбан.



За інформацією Талалаївської РДА