back

Ситуація в області та на її кордонах контрольована

05-05-2014 | 15:55

5 травня під час брифінгу в облдержадміністрації начальник Чернігівського гарнізону, обласний військовий комісар полковник Костянтин Нікулін розповів представникам засобів масової інформації про мобілізаційні заходи та ситуацію у військових частинах, що дислокуються на Чернігівщині.

За його словами, йде укомплектування вже другого підрозділу територіальної оборони, в якому служитимуть виключно добровольці. Діятимуть підрозділи територіальної оборони до моменту стабілізації ситуації в країні.

Також обласний військовий комісар відповів на численні запитання, які стосувались боєготовності військових підрозділів Чернігівщини та їх участі у подіях на Південному Сході країни, ситуації на кордонах області, грошового та матеріального забезпечення військовослужбовців. Зокрема, наголошувалось на необхідності збереження робочих місць, сприяння з боку банківських установ щодо погашення кредитів, організації голосування військовослужбовцями, які призвані до Збройних Сил України у рамках часткової мобілізації.

За інформацією Костянтина Нікуліна, військові комісаріати розпочали підготовку до призову на строкову службу в лави Збройних Сил України. Призовна кампанія триватиме до 30 червня поточного року, під час якої буде набиратися визначена кількість молодих людей, віком від 18 до 25 років, якими планується замінити осіб, мобілізованих до Збройних Сил з початку березня поточного року.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації