back

Урочисте відкриття „Алеї олімпійців” у Чернігові

23-04-2010 | 10:37

“Добре знана в Україні і далеко за її межами тріумфальними спортивними успіхами Чернігівщина має славні традиції розвитку олімпійського руху, виховання олімпійців,” – з такими словами до учасників урочистого відкриття „Алеї олімпійців” звернувся заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло, відкриваючи свято 22 квітня.

Протягом багатьох років фізкультурно-спортивна сфера Чернігівщини працює плідно і з віддачею. Як результат – постійне збільшення кількості підготовлених майстрів спорту України і міжнародного класу, членів національних збірних команд, учасників, переможців і призерів найвідповідальніших міжнародних змагань, - зазначив Олександр Михайлович.

Він побажав спортсменам та їх тренерам фізичного гарту, здоров’я, успіхів та нових спортивних досягнень, а також особистого щастя і благополуччя.

Під час заходу найкращим спортсменам Чернігівщини - чемпіонам і призерам Олімпійських ігр та чемпіонатів світу, а також їх тренерам заступник голови облдержадміністрації вручив Державні акти на право власності на земельну ділянку садівничого товариства „Олімп”, розташовану в Чернігівському районі на території Киселівської сільської ради.

Учасників свята також привітали генеральний секретар НОК України Володимир Геращенко, заступник начальника відділу зимових видів спорту Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту Володимир Малежик, голова обласної ради Наталія Романова та інші.

Цього ж дня Олександр Шанойло взяв участь у церемонії урочистого вшанування кращих спортсменів, тренерів та організацій Чернігівської області за підсумками 2009 року „Бал чемпіонів”.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації