back

У Довгунах і Коробках Ріпкинського району з`явився «блакитний вогник»

08-05-2010 | 19:27

Попри труднощі з прийняттям бюджету та фінансуванням окремих його статей, питання газифікації залишатиметься одним з пріоритетів обласної влади. Особливо це стосується учасників війни та їх родин, які отримають «блакитний вогник» в оселях найближчим часом.

На цьому наголосив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко під час урочистого мітингу з нагоди введення в експлуатацію підвідного та вуличних газопроводів у селах Довгуни і Коробки Ріпкинського району. Він привітав присутніх з 65-ю річницею Великої Перемоги та за дорученням Президента України вручив ветеранам війни ювілейну медаль «65 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941–1945 гг.».

«У ваших серцях завжди житиме біль втрат і радість перемоги. Цей рік, оголошений в Україні Роком ветерана, спрямований Урядом і державою на те, щоб ви, ветерани Великої Вітчизняної, не почували себе забутими і пам’ятали про щоденне піклування держави, обласної та районної влад», - підкреслив керівник області.

Після урочистого запалення факела Володимир Хоменко відвідав оселі ветеранів Великої Вітчизняної війни, де запалив газ та поспілкувався з господарями осель.

Прес-служба облдержадміністрації