back

Костянтин Лубенцов представив новопризначеного голову Ніжинської райдержадміністрації

25-04-2014 | 14:23

25 квітня за участю заступника голови облдержадміністрації Костянтина Лубенцова відбулось офіційне представлення новопризначеного голови райдержадміністрації Ігоря Смаля активу району.

Костянтин Лубенцов зачитав присутнім розпорядження в.о. Президента України Олександра Турчинова від 24 квітня 2014 року "Про призначення І. Смаля головою Ніжинської райдержадміністрації Чернігівської області".

Привітавши нового очільника району з призначенням, заступник голови облдержадміністрації побажав конструктивної та плідної роботи у напрямку економічної розбудови Ніжинського району, висловивши сподівання, що особисті якості Ігоря Вікторовича, зокрема принциповість та загострене почуття справедливості допоможуть в його подальшій роботі.

Звертаючись до активу Ніжинщини, Ігор Смаль зазначив, що у цей складний для України період лише спільні зусилля та тісна взаємодія між органами державної влади, місцевого самоврядування та громадою району може зробити життя людей кращим та достойнішим.

Від імені місцевого самоврядування голова районної ради Олег Бузун привітав Ігоря Вікторовича з посадою, побажав успіхів у роботі, тісної співпраці з керівниками територіальних громад та депутатським корпусом.



За повідомленням
Сектору інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
Ніжинської райдержадміністрації