back

Чернігівській взуттєвій фабриці „Берегиня” – 65!

11-06-2010 | 16:40

Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Білоус від імені облдержадміністрації привітала працівників закритого акціонерного товариства “Чернігівська взуттєва фабрика “Берегиня” з 65-річним ювілеєм підприємства та вручила відзнаки найкращим з них.

Пригадавши нелегкий шлях становлення фабрики, Наталія Білоус зазначила, що як для людини, так і для підприємства, 65 років – це вік мудрості, великого досвіду, та, безумовно, яскравих і величних здобутків.

Заступник голови облдержадміністрації подякувала працівникам та ветеранам фабрики за сумлінну працю, терпіння і наполегливість у досягненні вагомих результатів у роботі, висловила сподівання, що трудовий колектив і керівництво товариства зможуть і надалі розвивати рідне підприємство, своєю продукцією гідно представляти Чернігівську область як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Також Наталія Білоус привітала усіх присутніх з Днем працівників легкої промисловості, що наближається, та побажала щастя, міцного здоров’я, щедрої долі, вагомих здобутків у розбудові й процвітанні незалежної України.

Генеральний директор ЗАТ “Чернігівська взуттєва фабрика “Берегиня” Ніна Бас у своєму виступі поділилася секретом успіху підприємства – це, на її переконання, згуртований та працьовитий колектив, завдяки якому вдалося не тільки вистояти під час різних економічних негараздів, а й поступово наростити потенціал.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації