back

У Чернігові відбувся святковий Великодній ярмарок

14-04-2014 | 10:03

12 квітня за традицією на Красній площі Чернігова проходив Великодній ярмарок. Урочисте відкриття ярмарку відбулось за участю заступника міського голови Миколи Миргородського та заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Сергія Журмана.

У ярмарку взяли участь майже 80 учасників, з яких 40 товаровиробників м'ясних, ковбасних, макаронних, молочних, кондитерських виробів. Також були запропоновані свіжа риба, олія та мед. Серед найбільших виробників: ТОВ "Журавка", ВАТ "Щорський завод продтоварів", ПрАТ "Куликівське молоко", СФГ "Колос", ПАТ "Ніжинський жиркомбінат", ПрАТ ММК "Сіверський", ПП "Добробут", ВАТ "Чернігіврибгосп", ПАТ "Ритм", ВАТ "Чернігівська макаронна фабрика", ПАТ Чернігівський молокозавод" та інші.

Представили також свої вироби народні майстри міста Чернігова та інших регіонів, зокрема: Чернігівський центр ремесел, ТОВ "Фабрика "Художні промисли", Карпатські народні промисли" та багато інших.

Для відвідувачів ярмарку виступали творчі колективи міста, також бажаючих проводились майстер класи з розпису пасхальних яєць.


За повідомленням офіційного веб-сайту міської ради