back

Офіційно представленно новопризначених голів Куликівської та Ічнянської райдержадміністрацій

12-04-2014 | 10:51

11 квітня відбулося офіційне представлення голів Куликівської та Ічнянської райдержадміністрацій.

У залі засідань Куликівської райдержадміністрації зібралися керівники районних організацій, установ, приватні підприємці, представники політичних партій та громадських організацій району, місцевих ЗМІ, керівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації.

Новопризначеного голову райдержадміністрації Валентину Мельник представили заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Журман та перший заступник голови обласної ради Олександр Кодола.

Сергій Журман зачитав присутнім розпорядження в.о. Президента України Олександра Турчинова від 9 квітня 2014 року "Про призначення Валентини Мельник головою Куликівської райдержадміністрації Чернігівської області". Привітавши нового очільника району з призначенням, заступник голови облдержадміністрації побажав успіхів у роботі, терпіння, підтримки з боку громади Куликівщини, а також пообіцяв конструктивну співпрацю району з обласною владою.

Валентина Мельник звернулася до присутніх з короткою промовою, у якій подякувала керівництву держави і області за високу довіру і зазначила, що докладе максимум зусиль задля процвітання та розвитку Куликівського району. Валентина Михайлівна висловила сподівання на плідну співпрацю з керівниками організацій, сільськими головами, підприємцями та громадськістю району і закликала їх до конструктивних ініціатив.

Від імені місцевого самоврядування району новопризначеного керівника виконавчої влади привітав голова районної ради Юрій Крепосний.

Цього ж дня Сергій Журман представив активу Ічнянського району новопризначеного голову райдержадміністрації Герасименка Григорія Васильовича. Він привітав нового очільника району з призначенням та побажав терпіння і наснаги у роботі.


За повідомленням Куликівської та Ічнянської РДА